Welkom bij konijnenopvang Loesje

Loesje

Stichting Konijnenopvang Loesje is gevestigd is Groenekan, nabij Utrecht.  Ons voornaamste doel is het opvangen van gedumpte, verwaarloosde en dakloze konijnen. Daarnaast nemen wij tegen vergoeding ook afstandskonijnen aan. We proberen voor elk konijn een maatje te vinden en een liefdevol en permanent nieuw thuis.  Tevens hebben wij de missie informatie te verstrekken over het houden van het konijn als huisdier, en de verzorging daarvan.

Konijnenopvang Loesje is een non-profit organisatie ( ANBI)op vrijwillige basis. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties en giften. Uw bijdrage is dan ook van harte welkom!
U kunt doneren op NL 28 TRIO 0391 126717 tnv. Stichting Konijnenopvang Loesje. Namens de konijnen bedankt !

Konijnenopvang Loesje plaatst konijnen alleen per koppel uit, tenzij u al een konijn heeft waarvoor u een maatje zoekt.

Konijnenopvang Loesje staat afwijzend tegenover het fokken met konijnen.

zie voor verdere voorwaarden voor afstand doen of herplaatsing de pagina’s: ‘ U WILT EEN KONIJN? ‘ en ‘ U WILT AFSTAND DOEN VAN UW KONIJN ‘

WIJ HEBBEN GEEN MOGELIJKHEDEN VOOR VAKANTIE OPVANG / PENSION

CONTACT LIEFST PER EMAIL:
Langskomen bij de opvang alleen op afspraak
Mail: konijnenopvangloesje@gmail.com
Telefoon: 0641298068 ( sms of whats app )

NU VERKRIJGBAAR BIJ LOESJE: “ Kleintje-Konijntje” een superleuk boekje met konijnenverhalen, leuk en leerzaam. Het is verkrijgbaar voor € 14,95 en de opbrengst gaat volledig naar de opvang. Om te bestellen stuur een sms of whats app berichtje naar 0641298068.