Helpen

Wij zijn een opvang op vrijwillige basis en krijgen geen subsidie. Het opvangen en verzorgen van de konijnen kost veel tijd en geld. Voor de gedumpte konijnen wordt geen afstandsbijdrage gegeven maar zij hebben uiteraard evenveel recht op medische verzorging als elk ander dier. Ook zijn er veel dieren bij ons die weinig kans op herplaatsing hebben en soms jaren of zelfs levenslang bij ons verblijven, bijvoorbeeld omdat ze iets mankeren, erg oud zijn of angstig en schuw zijn door slechte ervaringen met mensen.

U kunt ons op verschillende manieren helpen. Uiteraard door een donatie te doen, maar ook door ons als vrijwilliger te komen helpen.

Daarnaast  is het mogelijk om de konijnen die hier lang verblijven en weinig tot geen kans meer maken op herplaatsing, financieel te adopteren. U maakt dan een vast bedrag ( naar keuze ) over per maand, en u ontvangt van ons dan een regelmatige update hoe het met ‘uw’ konijntje gaat. Als u dit een leuk idee vind stuur dan even een mailtje of whats app berichtje naar ons: konijnenopvangloesje@gmail.com / 0641298068

DONATIES KUNT U OVERMAKEN OP NL28 TRIO 0391 1267 17 ten name van Stichting Konijnenopvang Loesje. ( ANBI )