U wilt afstand doen van uw konijn?

 

NB: MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOL EN HEBBEN VEEL KONIJNEN OP DE WACHTLIJST. U KUNT UW KONIJN NIET MEER OP DE WACHTLIJST PLAATSEN.

Mocht u om welke reden dan ook niet meer in staat zijn voor uw konijn(en) te zorgen dan kunt u afstand doen en vangt konijnenopvang Loesje uw konijn(en) op indien er plaats beschikbaar is.

Wij vragen u hiervoor een Afstandsverklaring te tekenen. Wij gaan dan op zoek naar een nieuw blijvend thuis voor uw konijn.

Download hier de afstandsverklaring : Afstandsverklaring

Konijnenopvang Loesje vraagt € 25,- afstandsbijdrage voor de opname van uw konijn. Voor een ongecastreerde ram of een ongevaccineerd konijn is de bijdrage € 40,- . De afstandsbijdrage is hard nodig: denk alleen al aan de verzorging- en dierenartskosten. Het bedrag dat we vragen is slechts een bijdrage, de werkelijke kosten zijn voor ons veel hoger. Mocht u een extra donatie willen doen is dat zeer welkom.

Het is noodzakelijk het overgebleven voer van uw konijn(en) mee te geven zodat wij uw konijn(en) langzaam kunnen laten wennen aan het voer in de opvang. Ook speelgoed, voerbakje en andere spullen stellen wij op prijs.

Hokken en kooien zijn er voldoende dus deze hoeft u niet mee te nemen naar de opvang.

Het kan natuurlijk zijn dat we vol zitten.
Wij plaatsen u dan op een reservelijst en zodra er een plek vrij komt nemen wij contact met u op.

Wilt u afstand doen? Vult u dan de Afstandsverklaring zo volledig mogelijk in en stuur deze naar konijnenopvangloesje@gmail.com

Let op: omdat onze konijnenverblijven buiten zijn en de konijnen bij ons op zandgrond leven, is onze opvang niet geschikt voor langharige konijnen. Wij beschikken niet over een binnenruimte voor konijnen.

Konijnen die bij ons uit de opvang komen hebben voorrang ,hiervoor zorgen wij dat we altijd een plekje hebben.